Gályász-Simon Bettina vagyok, okleveles esküvőszervező.

Az egyik talán legfontosabb nap egy szerelmes pár életében az esküvőjük napja. Higgyétek el, hogy hihetetlen gyorsan elszalad a nagy nap, mire észbe kaptok már éjfélt is ütött az óra. Abban lennék én a segítségetekre, hogy Ti nyugodtan hátra dőlhessetek és ennek a napnak tényleg minden percét meg tudjátok élni, örökre az emlékezetetekbe véssétek. Nekem az a legfontosabb, hogy a Nagy Nap rólatok és a Ti boldogságotokról szóljon! Ha a Nagy Napod minden percét igazán megélni szeretnéd és nem azon stresszelni, hogy minden a tervek szerint alakul-e, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Kedves Menyasszony! 

Különleges ruhát szeretnél? Olyat, amit nem minden menyasszony visel? Ha igen, akkor a Lanesta Neked készíti a mesés ruhakölteményeit!

Várunk szeretettel ruhapróbára!

https://www.europaszalon.hu/book-online

A Trio Grazioso együttes 2016-ban alakult Budapesten, Zeneakadémiát végzett zenészekből, két fuvola és zongora felállásban. Mivel az életben is jóbarátok, egyben kollégák vagyunk, szinte magától értetődő volt, hogy zenei tudásunkat is eggyé kovácsoljuk ebben az egyedülálló formációban. Megalakulásunk óta számos helyen léptünk már fel Európa-szerte, többek között a Párizsi Kongresszusi Központban, a francia Botticelli hajón, a budapesti Nádor teremben, az Óbudai Társaskörben és a Mezzo étteremben. Elsődleges célunk és fő profilunk kezdettől fogva a szórakoztatás és az örömszerzés, ezért népszerű és közismert dallamokat játszunk a klasszikus zenétől a jazz standardeken át az örökzöld slágerekig. Zenei palettánkat igyekszünk napról-napra bővíteni, egyéni kérésre pedig átiratokat is készítünk. Nagy sikerrel működtünk közre különböző rendezvényeken, kiállításmegnyitókon és esküvőkön is. Utóbbi különösen szívügyünkké vált, minél több pár nagy napját szeretnénk meghittebbé és színesebbé varázsolni.

Csomagváltás

Ha nem vagy biztos benne, melyik csomag lenne a megfelelő, nézd át előbb mit tartalmaznak az egyes előfizetések > Kattints ideFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT30 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT90 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetések