A virágok mindig különleges díszei minden rendezvénynek, az esküvői virágdekoráció azonban még fontosabb szerepet tölt be. Tükröznie kell a pár személyiségét és az esküvő stílusát, hogy a virágok garantáltan megfelelő hangulatot biztosítsanak a szertartáshoz, a lakodalomhoz és az esküvői fotózáshoz, hogy a pár és a násznép is örömmel tekintsen körbe újra és újra a nagy nap helyszínén.

Munkánk során elsődleges szempont a minőségi szolgáltatás, és a szakértelem. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, és fontos számunkra, hogy maximálisan megfeleljünk megrendelőink igényeinek. Csak a tökéletes és stílusos virágdekorációval vagyunk elégedettek. Ismerkedjetek meg velünk, találkozzunk személyesen, és bízzátok ránk a Ti tökéletes esküvői virágdekorációtok megkomponálását!

Kedves Menyasszony! 

Különleges ruhát szeretnél? Olyat, amit nem minden menyasszony visel? Ha igen, akkor a Lanesta Neked készíti a mesés ruhakölteményeit!

Várunk szeretettel ruhapróbára!

https://www.europaszalon.hu/book-online

A Trio Grazioso együttes 2016-ban alakult Budapesten, Zeneakadémiát végzett zenészekből, két fuvola és zongora felállásban. Mivel az életben is jóbarátok, egyben kollégák vagyunk, szinte magától értetődő volt, hogy zenei tudásunkat is eggyé kovácsoljuk ebben az egyedülálló formációban. Megalakulásunk óta számos helyen léptünk már fel Európa-szerte, többek között a Párizsi Kongresszusi Központban, a francia Botticelli hajón, a budapesti Nádor teremben, az Óbudai Társaskörben és a Mezzo étteremben. Elsődleges célunk és fő profilunk kezdettől fogva a szórakoztatás és az örömszerzés, ezért népszerű és közismert dallamokat játszunk a klasszikus zenétől a jazz standardeken át az örökzöld slágerekig. Zenei palettánkat igyekszünk napról-napra bővíteni, egyéni kérésre pedig átiratokat is készítünk. Nagy sikerrel működtünk közre különböző rendezvényeken, kiállításmegnyitókon és esküvőkön is. Utóbbi különösen szívügyünkké vált, minél több pár nagy napját szeretnénk meghittebbé és színesebbé varázsolni.

Csomagváltás

Ha nem vagy biztos benne, melyik csomag lenne a megfelelő, nézd át előbb mit tartalmaznak az egyes előfizetések > Kattints ideFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT30 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT90 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetések