Szolgáltató adatlap

Report Abuse

FLOWdesignER esküvői dekoráció

FLOWdesignER esküvői dekoráció

Pillanatokra tervezve

A virágok mindig különleges díszei minden rendezvénynek, az esküvői virágdekoráció azonban még fontosabb szerepet tölt be. Tükröznie kell a pár személyiségét és az esküvő stílusát, hogy a virágok garantáltan megfelelő hangulatot biztosítsanak a szertartáshoz, a lakodalomhoz és az esküvői fotózáshoz, hogy a pár és a násznép is örömmel tekintsen körbe újra és újra a nagy nap helyszínén.

Munkánk során elsődleges szempont a minőségi szolgáltatás, és a szakértelem. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, és fontos számunkra, hogy maximálisan megfeleljünk megrendelőink igényeinek. Csak a tökéletes és stílusos virágdekorációval vagyunk elégedettek. Ismerkedjetek meg velünk, találkozzunk személyesen, és bízzátok ránk a Ti tökéletes esküvői virágdekorációtok megkomponálását!

Speciális

Megye
Város

Elérhetőségek

Cím
19, Hercegprímás utca, Lipótváros, V. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1051, Magyarország
Telefonszám
Irányítószám
1051

Author Info

FLOWdesignER

Member since 3 hét ago
View Profile

0 Reviews

Értékeld a szolgáltatót!

A Te értékelésed:

Keresés

Hirdetés kezelése

Tiéd ez a szolgáltatás?

Szerkeszd az adatait és kezeld a hirdetésed te magad!

Csomagváltás

Ha nem vagy biztos benne, melyik csomag lenne a megfelelő, nézd át előbb mit tartalmaznak az egyes előfizetések > Kattints ideFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT365 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT30 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT90 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetésekFT180 naphirdetésenként0 standard & 0 kiemelt hirdetések