Site logo

Esküvőszervezés

Kérdésed van? Elakadtál? Vagy bele se szeretnél kezdeni, inkább profi esküvőszervezőre bíznád a Nagy Napod?

Sokan maguknak szervezik az esküvőt, és ezzel nincs is semmi gond, hiszen ezért jött létre az EsküvőBrigád, hogy az esküvőjüket saját maguk szervező Menyasszonyoknak segítséget nyújtson, ötleteket, inspirációt találhassanak. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor jó döntés esküvőszervezőre bízni a Nagy Nap megszervezését – ez mindenkinek a saját személyiségétől, időbeosztásától, preferenciáitól függ.

Mikor érdemes esküvőszervezőt fogadni?

Ha nem szeretnétek stresszelni a Nagy Nap előtt

Ha azt szeretnétek, hogy biztosan minden rendben menjen

Ha nincs időtök a szervezéssel foglalkozni

Miben segít az esküvőszervező?

Szervezés

 • megbízható szolgáltatók ajánlása
 • a Ti esküvőtökhöz tökéletes szolgáltatók kiválasztása
 • különleges kérések valóra váltása
 • az esküvő stílusának/témájának kitalálása
 • szolgáltatói szerződések megkötése
 • pénzügyek kezelése, foglalók átadása
 • egyeztetés, kapcsolattartás a szolgáltatókkal
 • esküvői költségvetési terv készítése
 • esküvői forgatókönyv megírása

Lebonyolítás

 • események koordinálása az esküvőn
 • felmerülő problémák megoldása
 • szolgáltatók munkájának ellenőrzése
 • szolgáltatók kifizetése az esküvő végén
 • dekoráció lebontásának felügyelete
 • biztos pont nyújtása Nektek a Nagy Napra
 • személyes jelenlét az esküvőn reggeltől (a dekorálás kezdetétől) egészen a dekor lebontásáig, bármeddig is tart a lagzi

Egyéb

 • tapasztalat – egy esküvőszervező a tapasztalatával tud segíteni, hogy milyen megoldások válnak be általában és mik azok, amik szerencsétlenebbül sikerülhetnek
 • részletek – egy esküvőn rengeteg apróságra kell odafigyelni, hogy az tényleg tökéletes legyen (ebből csak egy apró rész az, hogy az összes kiegészítő meglegyen a tortadísztől+tűzijátéktól a gyűrűpárnáig)
 • ötletelés – mert néha kell egy friss szem/fül, akinek eszébe jut, hogy mitől lenne még tökéletesebb a Nagy Nap

Esküvőszervezőnk bemutatkozik

Sziasztok, Flóra vagyok:)

Nagyon sokáig nem tudtam, mit szeretnék igazán csinálni az életben. Mi az a munka, amiben jó vagyok, ugyanakkor örömöt is okoz, lehetőleg nemcsak nekem, hanem másoknak is. Egy angol-francia bölcsész majd egy közgazdász diploma után jöttem rá, hogy ezeken a területeken soha nem fogok olyan munkát találni, amit igazán élvezek. Viszont amikor esküvőt szervezek, és végignézhetem azt az örömteli készülődést egészen a Nagy Napig, amikor látom Rajtatok a boldogságot, mert ez életetek legkülönlegesebb és leggyönyörűbb napja - ilyenkor igazán boldog vagyok.

A szervezés mindig is az én asztalom volt (szeretek mindent rendszerezni, átlátni - egyetemen az én könyveimből állt ki a legtöbb színkódolt kis post-it:). Az esküvőszervezés világába nagyjából 4 éve ástam bele magam, akkor jött létre az EsküvőBrigád, ahol a blog cikkekben igyekszem minél többet segíteni a szervező Menyasszonyoknak. Saját esküvőmet háromszor szerveztem meg (ugyanazt az esküvőt:D), úgyhogy az esküvői balszerencse adagomat már kimerítettem, körülöttem már csak szerencsés esküvők történhetnek:) Esküvőszervező tudásomat végül a hazai talán legismertebb esküvőszervező, Rátkai Timi kurzusán mélyítettem el és alig várom, hogy a Ti szolgálatotokba is állíthassam:)

Miért engem válasszatok?

„Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket.”/Charlote Brontë/

Hogyan zajlik a közös munka?

Első találkozó
Megbeszélünk egy találkozót, leülünk egy kávéra közösen (ha a vőlegény rávehető, akkor legalább erre az első találkozóra nagyon jó, ha ő is eljön:), megismerjük egymást. Egy kötetlen beszélgetésre számítsatok Rólatok és az esküvőtök terveiről - az se baj, ha még egyáltalán nincsenek elképzeléseitek, akkor majd együtt megálmodjuk;) Ha kölcsönös a szimpátia és megbíztok az esküvőtök szervezésével, akkor aláírjuk a szerződést.
Első találkozó
3 nap múlva
Az első találkozás után 3 napon belül küldöm Nektek a szerintem leginkább Hozzátok és a megálmodott esküvőtökhöz passzoló szolgáltatókból összeállított ajánlatot. Minden szolgáltatóból több lehetőséget is küldök, hogy legyen miből választani. Megosztok Veletek egy online doksit is, amiben rengeteg ötletet és lehetőséget találtok, és ahová a saját ötleteiteket is beírhatjátok.
3 nap múlva
Második találkozó
A második találkozónk egyben helyszínbejárás is lesz - miután eldöntöttétek, hogy az ajánlott helyszínek közül melyik az álomhelyszínetek, egyeztetek velük egy találkozót, és közösen elmegyünk bejárni a helyszínt.
Második találkozó
1-2 hét
A következő egy-két hétben pontosítjuk a részleteket és a többi szolgáltatót, és elkészítem a költségvetési tervet. Lefoglaljuk a szolgáltatókat és átbeszéljük, ha még van ötletetek/kívánságotok.
1-2 hét
...
Hátradőltök és várjátok a Nagy Napot nyugalomban, stresszmentesen. Én közben intézek minden intéznivalót, tartom a kapcsolatot a szolgáltatókkal.
...
Esküvő előtt 1 hónappal
Átbeszéljük, hogy történt-e bármi változás az elképzeléseitekben, van-e bármilyen új kívánságotok. Ezután elkészítem az esküvőtök forgatókönyvét a teljes részletes menetrenddel, és leegyeztetem a szolgáltatókkal.
Esküvő előtt 1 hónappal
Harmadik találkozó
Az esküvő előtt kb. 2 héttel találkozunk, és a véglegesített forgatókönyv alapján összeírt minden kelléket, ami Nálatok van (pl. gyűrűpárna, szülőköszöntők, gyertyák a gyertyafény-keringőhöz, stb.) átadtok nekem, hogy már ne kelljen észben tartanotok, hogy mit kell magatokkal vinni a Nagy Napon (természetesen csak ha a lebonyolítással is megbíztok). Még egyszer átnézzük a forgatókönyvet, biztos ami biztos.
Harmadik találkozó
A Nagy Nap
Itt már semmi dolgotok, csak élvezni a Nagy Napotokat 🙂 És ha megbíztatok a lebonyolítással, akkor én reggeltől ott leszek Veletek és segítek bármilyen felmerülő problémával - mert lássuk be, egy esküvőn bármi megtörténhet:)
A Nagy Nap

Miben tudok segíteni?

Esküvőszervezési tanácsadás, konzultáció

Kérdésed van, vagy elakadtál? Ha magadnak szervezed az esküvőd, de belebonyolódtál, elakadtál, vagy annyi kérdésed lett, hogy már nem látsz ki közülük, akkor gyűjtsd össze és beszéljük át őket egy online találkozón – Ti kérdeztek, én válaszolok:)

Teljes esküvőszervezés

Akár már egészen konkrét elképzeléseitek vannak, akár még csak az ötletelésnél tartotok, bízzátok rám nyugodtan a szervezést – így nem kell túl sok időt és energiát ölnötök a szervezésbe, inkább élvezhetitek a készülődést és a Nagy Napot nyugodtan, stresszmentesen.

Esküvőszervezés & lebonyolítás

Ha semmit nem szeretnél a véletlenre hagyni, akkor ez a Neked való csomag: az esküvő megszervezésén túl az egész Nagy Napon ott vagyok veletek és a háttérből korrdinálom az eseményeket, oldom meg az esetlegesen felmerülő problémákat úgy, hogy lehetőség szerint ti semmit ne érzékeljetek belőlük:) Reggel a legelső előkészületek kezdetére érkezem a helyszínre, hajnalban pedig utolsóként távozom, miután rendeztem a helyszínnel az elszámolást és a dekoros lebontotta a dekort. Természetesen alkalomhoz illő öltözetben érkezem, sőt, ha van valamilyen dress code/szín kívánságotok, annak is szívesen eleget teszek.

Csomagok

Az esküvőszervezési csomagok fix árasak, nem függnek a tervezett esküvő költségvetésétől vagy a vendégek számától. Az esküvő lebonyolításánál nincs időbeli megkötés, addig maradok Veletek, ameddig csak tart a buli, ha reggelig, akkor reggelig, és ezért semmilyen hosszabbítási díjjal nem kell számolnotok.

Tanácsadás

15.000Ft
kb. 1 órás konzultáció
Bármennyi kérdés
Online (Skype, Zoom, Google Meet)

Esküvőszervezés

Kérj ajánlatot!
3 személyes találkozó
Korlátlan online találkozó
A teljes esküvő megszervezése
Korlátlan tanácsadás, ötletelés
Szolgáltatói lista összeállítása
Ajánlatok bekérése, rendszerezése
Közös helyszínbejárás
Kapcsolattartás a szolgáltatókkal
Fizetések ütemezése
Költségvetési terv készítése
Szerződés a szolgáltatókkal
Esküvői forgatókönyv elkészítése

Szervezés + lebonyolítás

Kérj ajánlatot!
4 személyes találkozó
Korlátlan online találkozó
A teljes esküvő megszervezése
Korlátlan tanácsadás, ötletelés
Szolgáltatói lista összeállítása
Ajánlatok bekérése, rendszerezése
Közös helyszínbejárás
Kapcsolattartás a szolgáltatókkal
Fizetések ütemezése
Költségvetési terv készítése
Szerződés a szolgáltatókkal
Esküvői forgatókönyv elkészítése
Pénzügyek intézése
Foglalók fizetése
Szolgáltatók kifizetése az esküvő végén
Személyes jelenlét a Nagy Napon
Segítségnyújtás a helyszínen
+ AJÁNDÉK esküvői weboldal

Szervezés + lebonyolítás

350.000Ft
Esküvőszervezés csomag PLUSZ
Pénzügyek intézése
Foglalók fizetése
Fizetések rendezése az esküvő végén
Személyes jelenlét a Nagy Napon, koordinálás
Nincs időkorlát az esküvő napján

Szervezés + lebonyolítás deluxe

480.000Ft
Szervezés + lebonyolítás csomag PLUSZ
Korlátlan személyes jelenlét minden alkalmon, pl.
Menyasszonyi ruhapróbák
Tortakóstolások
Feature

A személyes találkozók Pest megyén belül bárhol benne vannak az árban, Pest megyén kívül az útiköltség 50 ft/km, de igény szerint kiváltható bármelyik személyes találkozó egy online (Zoom/Skype/stb.) megbeszéléssel.

A helyszínbejárás minden esetben benne van az árban, lehet bárhol az országban.

Remélem, hamarosan találkozunk!

Kérj egy ingyenes és minden kötelezettségtől mentes első találkozót és beszélgessünk az esküvőtökről:)

Flóra

Beszélgessünk!

Írj nekem egy minden kötelezettségtől mentes beszélgetésért/találkozóért! Az első találkozás mindig egymás megismeréséről szól, csak ezután fogunk szerződni, ha úgy érezzük, jól tudunk együtt dolgozni, és megtisztelsz a bizalmaddal:)