Site logo

Selfie gép az esküvőre?

Gondolkozol fotósarok kialakításán, de még nem tudod, pontosan milyen formát válassz? Nem csoda, hiszen egyre többféle variáció és lehetőség van a fotósarokra: lehet instax fényképezőt bérelni, vagy selfiegépet, kellékekkel és háttérrel vagy anélkül, nyomtatási lehetőséggel vagy anélkül, és még sorolhatnánk. Az alábbiakban a selfie gépről, majd azon belül is egy különleges, ritkábban látott fajtáról, a selfie tükörről lesz szó.

Mi a különbség az instax mini és a selfie gép bérlése között?

Instax

Az instax egy olyan polaroid fényképezőgép, ami a fotó elkészítése után azonnal kinyomtatja a képet.

Ár

Egy Instax mini gép bérlése 4-5.000 Ft-tól indul/nap, ami ugyan jól hangzik, de a bele való fotópapírt arany áron mérik. A költségek végösszege nagyban függ az elkattintgatott fotók számától: egy 10 darabos fotópapír csomag átlagáron 3500 Ft körül van, egy például egy 100 fős vendégsereg esetében 35.000 Ft maga a film, ha mindenkiről 1 kép készül. Ha szeretnétek, hogy a vendégkönyvbe is ragasszanak a vendégek egy-egy fotót, akkor érdemes eleve duplán számolni a képmennyiséggel, hiszen minden vendég/család készít egyet Nektek és egyet magának, emlékbe.

Minőség

Vitatható (sötét, homályos, nem kiegyensúlyozott). Ezek nem a legjobb minőségű képek, cserében a vendégek általában jól szórakoznak, és élvezettel nézik, ahogy megjelennek az első színek a fotópapíron : )

Felhasználás

Mobilis, nem helyhez kötött. Kis méretéből adódóan bárhová magaddal vihető. Viszont ebből adódóan, ha valaki egyszer kezéhez veszi a gépet, akkor általában nem fog spórolni vele: mindenkivel IS készül majd egy kép, ami ugye nem olcsó mulatság…

Kiegészítők

Nincsenek, a kellékeket külön meg kell vásárolni hozzá (maszkok, táblák, kiegészítők, party kellékek). Cserében bármilyen stílusú kiegészítőket választhattok.

Selfie gép

A selfie gép egy fotóautomata, amit egy előre lefoglalt időpontra lehet bérelni, amihez általában teljes kivitelezés jár (kiszállítás, installálás, segítség a vendégeknek). Nem kell fényképezőgépet keresni, nem kell a világításra figyelni és nem kell extra kellékeket beszerezni hozzá.

Ár

Általában 3 vagy 4 órára lehet bérelni az ilyen selfie gépeket. Összege 100-200 ezer Ft.

Minőség

Mivel egy igazi DSLR fényképezőgép van beépítve, kiváló fényképeket kapunk, amihez azonnali fotónyomtatás is jár egy nagyteljesítményű ipari nyomtató segítségével.

Felhasználás

A gép működése a valóságban úgy néz ki, hogy miközben a fél társaság a táncparketten ropja, addig a barátok, családtagok is jól szórakozhatnak. Odaállnak a fotósarokhoz és kiválasztják a számukra legszimpatikusabb kiegészítőket.

Kiegészítők

Találhatunk itt gigászi nagy szemüveget, színes kalapot, műhajat, és választhatunk számtalan vicces feliratú táblát.

Melyiknek mi az előnye?

Selfie gép: A vendégek beállnak a gép/tükör elé, különböző humoros pózokat & fejeket vágnak, miközben a fényképezőgép megállás nélkül kattintgat, majd kézhez kapnak egy szuper montázst, amit utána hazavihetnek vagy egyből be is ragaszthatnak a fotókönyvbe (vagy mindkettőt egyszerre 🙂 ).

Instax: olcsóbb, és szintén jó szórakozást nyújt a vendégeknek. Lehet vendégkönyvbe ragasztani, fotót hazavinni; hátránya, hogy nincs hozzá kiszolgáló személyzet.

Mi az a selfie tükör?

A selfie tükör egy modern selfie gép. Ez a hagyományos fotóautomata felkapott, új alternatívája, ami számos előnyt kínál. Ez egy egész alakos állított tükör, melyben teljes alakban, valós időben történik a fotózás. (Nem kijelzőn vagy kameraképen keresztül látod vissza magad.) A teljes felület érintőkijelzős, ezért nagyon egyszerű a kezelése. Hatamas kijelző? Érintőképernyő? Nem ismerős valahonnan? Bizony! Mint egy nagy mobiltelefon, aminek kezelését már mindenki jól ismeri. Nagyon kis alapterületet foglal el. Rendkívül stílusos, modern és annyira szórakoztató, hogy a buli után hetekig beszélnek róla.

Miért érdemes selfie gépet/selfie tükröt bérelni?

 • Remek hangulatfokozó eszköz, egy változatos program
 • Vidámságot hoz a rendezvényre
 • Szociálisabbá teszik a vendégeket
 • Személyre szabott név, videó, logo, felirat, márkajelzés elhelyezhető
 • Remek köszönőajándék a vendégeknek
 • + Mert jól néz ki és tökéletesen beilleszthető bármilyen dekorációhoz (selfie tükör)

Ki lehet nyomtatni helyben a képeket?

A selfie gép korlátlan nyomtatásának köszönhetően, kiváló képminőségben minden meghívottnak készít képet. Ezt magukkal vihetik vagy a fotókönyvbe is beragaszthatják. (Az összes elkészült kép nagy felbontású változatát e-mailben (digitális formátumban) is át szokták küldeni, amelyet tetszés szerint továbbíthattok, de készen állnak a közösségi oldalakra való feltöltésre is).

Hány kép vihető haza egy este után?

Selfie gép bérlésnél úgy érdemes számolni, hogy mindenkinek legyen legalább egy olyan fényképe, amit hazavihet. Mindenképpen olyan gépet ajánlatos választani, ami azonnal ki is nyomtatja az elkészült képet. Vegyétek számításba azt is, hogy egy vendég valószínűleg többször is beáll majd a kamera elé, más-más társaságokban, ezért mindenképpen a korlátlan mennyiségű kép a jó választás.

Hány órán keresztül áll rendelkezésre a gép?

A selfie gépet csak fix intervallumra lehet kibérelni. Érdemes előre átgondolni az igényeket, hol/hogyan/mikor fogják a vendégek használni. Amennyiben 50-100 vendég hivatalos egy esküvőre, akkor kb. 3-4 óra bőven elegendő.

Milyen hátterek/keretek közül lehet választani?

A Time2Selfie-nél több háttér közül is lehet választani felár nélkül, de a gép tulajdonosai egyértelműen nem ajánlják: a selfie tükör önmagában annyira jól néz ki, hogy nem érdemes hátat fordítani a vendégeknek. Ezért sincsen túl nagy választék a különböző selfie hátterek tekintetében náluk.

Van többféle stílusú kellékszett?

Rengeteg extra van, hiszen a szelfizést az teszi igazán viccessé, hogy számtalan vidám és humoros kiegészítőt (álbajuszt, parókát, nagy szemüveget, kalapot, műszájat, stb.) aggathatnak magukra a vendégek. Jópofa tárgyakkal, játékszerekkel & hangulatemelő party kellékekkel garantálhatjátok a vidámságot.

Pl.: lófej, majom, joker, boszorka, kalóz, rendőr, hercegnő, ürülék, korona, fegyver, thug life szemüveg és sok minden más, ami egy jó party-hoz kellhet.

Ezeken kívül számos tematikus kellékszett is van, mint pl: Star Wars, Nagy pénzrablás, Squid Game, Bosszúállók

Ezekről bővebben itt.

Mennyibe kerül egy gép bérlése?

A selfie tükör a mai modern kor elengedhetetlen kelléke és már nem luxus: ) Az árak nyilvánosak, de megközelítőleg 50.000 Ft / óra a Selfie Tükör bérlési díja (személyzettel együtt). Így kb. 100-200 ezer Ft egy selfie gép bérlése, az ár az alábbiakat tartalmazza:

 • 3-4 óra üzemidő (választott csomagtól függően)
 • Korlátlan számú ipari fotónyomtatás
 • Vörös szőnyeg és aranyozott kordonoszlopok
 • Szelfi kellékek (maszkok, álarcok, kalapok, parókák, szemüvegek & party kellékek)
 • Név, dátum, szöveg, egyedi grafika a fotókon
 • A vendégek Boomerang GIF-eket rögzíthetnek
 • Az összes rögzített digitális képet és bumeráng GIF-et is elküldjük
 • Dekorszínnel megvilágított LED asztal
 • Igény esetén fotóháttér
 • 1-2 fő segítség (segítségnyújtás a vendégeknek, maszkok rendezése, szállítás)

Honnan lehet selfie gépet rendelni?

Például innen 😉

Ha tanácsra van szükséged az Exclusive Selfie Tükörrel kapcsolatosan, akkor fordulj a Time2Selfie csapatához bizalommal és szívesen segítenek meglévő tapasztalataik alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Itt az idő – It’s time 2 selfie!

Az összes felhasznált kép a Time to Selfie tulajdonát képezi.

Comments

 • Még nincs hozzászólás
 • Írj hozzászólást